Webinář - představení platformy Pardubický hacker - programování pro ZŠ

30.8.2023, 9:00 -10:30 proběhne webinář, na kterém představíme možnosti využití platformy Pardubický hacker pro základní školy a nižší stupně víceletých gymnázií.

August 8, 2023 11:38

Obsah programu 

Proč je důležité mít soutěž v programování určenou samostatně pro žáky druhých stupňů základních škol? Není soutěž sama o sobě málo? Jak motivovat žáky základních škol a nižších stupňů víceletých gymnázií ke studiu programování a jak dále rozvíjet ty šikovné? 

Přihlaste se na webinář, kterým Vás provede organizační tým nové soutěže na podporu rozvoje programování a informatického myšlení žáků ZŠ. V rámci programu vystoupí: 

  • Jiří Formánek – Pardubický hacker - programování pro ZŠ a nižší stupně víceletých gymnázií – Proč? Pro koho? Proč vy a proč my? 
  • Matouš Volf: Vzdělávací část Pardubického hackera 
  • Luboš Zápotočný: Soutěžní část Pardubického hackera 

DIGIakci organizuje DELTA – Střední škola informatiky a ekonomie, Pardubice

DIGIakce jsou společnou aktivitou projektu NPO3.1 DIGI (https://revize.edu.cz/) v NPI ČR a externích subjektů/školských zařízení, které na své akci umožňují sdílení zkušeností více škol a přinášejí zajímavé inspirace v oblasti digitálního vzdělávání. Garantem obsahu DIGIakce je hostující organizace (DELTA – Střední škola informatiky a ekonomie, Pardubice), NPI ČR v pilotním režimu monitoruje a podporuje zdárný průběh akce, všem lektorům i účastníkům akce je nabízena navazující spolupráce. Průběžná výzva k DIGIakcím je otevřená všem školám a školským zařízením, sledujte web https://revize.edu.cz/inspirujte-kolegy#digiakce  

Základní info o webináři najdete na https://bit.ly/3DYxdFH  

Cílová skupina: 

ředitelé škol a školských zařízení, zástupci ředitelů škol a školských zařízení, učitelé 2. stupně ZŠ, učitelé nižšího stupně víceletých gymnázií, učitelé – vedoucí zájmových kroužků a klubů, koordinátoři ICT, ostatní pracovníci ve vzdělávání (zájmové a neformální, NNO apod.)

  • Termín: 30. 8. 2023, 09:00 – 10:30,
  • Kontaktní osoba pořadatele: Jiří Formánek, jiri.formanek@delta-skola.cz, 605 330 520,
  • URL pro připojení: https://zoom.us/j/98963255773
Jiří Formánek
Zpět ke všem článkům